20 Aralık 2013 Cuma

Stradivarius 2014 Elbise Modelleri

2014 abiye elbise modelleri, 2014 elbise modelleri, elbise modelleri, iş elbisesi, kısa abiye, gece, dar elbise, çizgili elbise, desenli elbise
İspanyol markalarının büyüsüne kapılan tüm hanımlara çok güzel bir süpriz de STRADIVARIUS dan geldi, marka 2014 elbise modellerini sitesinde ve mağazalarında satışa sunuyor. Yeni sezon stradivarius elbiselere cidden bayılacaksınız. Günlük elbiseler, gece elbiseleri ve çok daha fazlsı bu koleksiyonda sizlerle.


Stradivarius markası genel olarak genç hanımlara yönelik tararımları ve elbiseleri ile ön plana çıkan bir marka, ama bu sene daha sade ve düz çizgili modelleri ile olgun kadınlara hitap eden bir koleksiyon ortayaç ıkarmışlar. Sade elbise modelleri, çizgili elbise modelleri, dantelli elbise modelleri, sokak ve günlük giyim için oldukça ideal. Bunların dışında gece elbiseleri konusunda da oldukça başarılı işler ortaya koyan stradivarius, kısa parlak elbiseleri, siyah mini elbiseleri, payetli dar elbiseleri ile gece elbisesi arayanlara da şık çözümler sunuyor. Üstelik fiyatlarıda çok uygun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder