16 Aralık 2013 Pazartesi

2014 Elbise Modelleri

2014 elbise modelleri, elbise, elbise modelleri, kısa elbise, uzun elbise, siyah elbise, dar elbise
Bu sene elbise konusunda oldukça bereketli bir yıl bizleri bekliyor. Bir çok marka yeni yıla özel elbise koleksiyonları tanıtmaya başladı. Bende yavaş yavaş tüm koleksiyonları sizler için incelemeye aldım bir çoğunu ilerleyen günlerde sizlerle paylaşmaya başlayacağım, ama bugün genel bir değerlendirme yapmak çok daha iyi olur diye düşünüyorum.


Dar kesim elbise modelleri, hem hatlarınızın ön plana çıkması için, hemde daha seksi görünmek için bence elbise konusunda güzel bir örnek. Mesela siyah dar kesim bir elbise her özel gecede sizin kurtarıcınız olabilecek bir elbisedir. Siyah renk her zaman kusurları örten güzel bir renktir. Bu sene bol bol çeşitli tarzlarda siyah renkli elbiseleri vitrinlerde görebilirsiniz. Kısa Siyah elbiseler, uzun siyah elbiseler, dar siyah elbiseler, parlak siyah elbiseler ve niceleri. Diğer bir elbise modelide hiç kuşkusuz 2014 yılınınd çok tutulacak mini elbise modelleri, güzel bacaklara sahip hanımların hiç tereddüt etmeden giymesi gereken hoş elbiselerden biri bence.

Günlük elbise modelleri arayanlar ise kış için gömlek elbiselere, kareli elbiselere yönelmeli hem sıcak hem ince görünümlü bu elbiseler, kaban ve mont altına çok rahat giyilebildiği için sıcak bir gün geçirmeniz için size çok yardımcı olacaktır. 2014 Elbise Modelleri ile ilgili aklıma gelenler bunlar ilerleyen günlerde mango, zara derken bir çok markayı burada inceleyebilirsiniz iyi günler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder